суботу, 5 лютого 2011 р.

Перша книга повністю ілюстрована мною

Хочу поділитись з Вами, мої любі читачі, веселою новиною - вийшла з друку перша книга з моєю графікою (перша частина, продовження). І я, і автор поезій, пісень, балад та перекладів світових шлягерів Лариса Петрів задоволені роботою. Для неї це вже не перше творче видання, а для мене - дебют у цій сфері. Вперше мої роботи будуть надруковані і розтиражовані.




Але це лише початок )), в процесі створення кольорові ілюстрації до збірки дуже цікавих дитячих казок, цієї ж письменниці, а також оформлення графікою книги на конкурс. 

11 коментарів:

  1. Вітаю з дебютом!!! Творчих успіхів!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю!Щиро тішусь і сподіваюсь,що твій дебют відкрив для тебе горизонти!
    Я, навчаючись в Політесі на архітектурному,бачила багато "графістів"і захоплено завжди спостерігала як вони творятть і які шедеври виробляють,але сама так і не змогла осягнути це чудове вміння.
    З власного досвіду скажу,що для того щоб зуміти графічно перенести на папір момент,потрібно мати ТАЛАНТ.ТИ,бачу,його маєш.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за такі щирі слова! І щиро тішуся з того, що ти порівняла мої роботи з роботами людей, які навчались малювати. Хочеться ще більше працювати і вдосконалюватись.

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю вас з такою гарною подією! Успіхів вам в подальшій творчості!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Я вражена! На зустріч візьми щось показати нам! Дуже цікаво!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Sasha, дякую, не сподівалась, що на скрап-зустрічі хтось захоче дивтись малюнки, але тепер обов"язково візьму. Ще з вчорашнього вечора думаю над тим, що б таке взяти і нічого не забути, адже і обмінятись чимось хочеться, і поділитись тим, що є, і просто показати щось "на рівні". Адже скрап-леді будуть з великим досвідом!

    ВідповістиВидалити
  7. Я ще під враженням від твоєї графіки! Візьми обов"язково!Можливо є якісь неподаровані скрап-роботи)Ми б з задоволенням порозглядали,на фото зовсім воно не так виглядає) Ще на львівському форумі вперше побачила ,що твої роботи на достатньо великому рівні!!!Приходь, познайомимось у реальному житті;)

    ВідповістиВидалити
  8. Какая красотища !!! Творческих успехов :)

    ВідповістиВидалити
  9. МАМА моя!!! Яка краса!!!!!!! Бажаю тільки найкращого!!!!

    ВідповістиВидалити