понеділок, 28 лютого 2011 р.

Графіка. Знову чорно-біла, знову книжкова і напевно тиражна...

Графіка, графіка... люблю я її безмежно... тому і трачу свої ночі на неї кохану ))... та скрап я теж люблю, не менше )). Але про все по-порядку.

Привіт всім, хто читає і переглядає мій блог. Щось цього разу я надто довго не писала. Але це не тому, що відпочивала чи не робила нічого, чим можна було б поділитись з Вами. Якраз навпаки )).
Робота просто кипіла! За цей час, я встигла як закінчити, так і розпочати кілька абсолютно різних мистецьких проектів. Тепер залишилось їх сфотографувати, і продемонструвати Вам!

На початок пропоную переглянути графіку до книги "Світ моєї любові", яка незабаром побачить світ, і автором якої є 14-літня дівчинка Анастасія. Книжка буде номінуватись на конкурс до міської та обласної ради м.Львова. Як саме називаються конкурси не знаю, але надіюсь що мої роботи допоможуть юній авторці зайняти призові місця.
 Часто буває так, що малюєш роботи для зовсім незнайомої людини (це саме такий випадок), і з завмиранням серця чекаєш на реакцію, бо не знаєш ні вподобань, ані побажань, а створюєш образи лише на основі прочитаних творів. Отож, виставляю на Ваш розсуд...

3 коментарі:

  1. з захопленням передивилася усю графіку - вражаюче видовище!!! Одразу захотілося почитати твори, яким присвячені ці ілюстрації! якби я не вміла читати і роздивлялася книжки виключно на об"єкт цінності їх малюнків,- ця б книжка стала моєю улюбленою!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Мені надзвичайно сподобалася ця картина і прошу дати дозвіл на її використання у моїй роботі. Дякую*

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарна робота , я б хотіла використати її у свої роботі про Шевченка. Чи даєте ви дозвіл?

    ВідповістиВидалити