четвер, 10 березня 2011 р.

Я отримала нагороду від блогу "Маленькая страна"

Класно, коли тебе помічають, дуже приємно, коли твоїми роботами захоплюються, радісно коли людям подобаються твої творіння, незабутні моменти коли тебе цінують. Я вважаю це успіхом.
 Завжди, створюючи щось для людей, з завмиранням серця чекаєш на відгуки, якими б вони не були, і тішишся що від твоїх робіт комусь на душі стало тепліше.

Кожен з нас - художник, а скрапбукінг - мистецтво. Своєрідне, вже далеко не нове, але таке захоплююче!!! Спробувавши один раз повертаєшся до нього знову й знову. І як кожне мистецтво заслуговує уваги так і наша творчість без неї не обходиться. Тому сьогодні хочу звернути увагу на блог однієї дуже творчої людини, блог називається "Малєнькая страна". Його авторка Наталя нагородила мене за успіхи в цій справі.
Отож, тепер разом з весняним сонечком і новим натхненням приступаю до роботи! А її, приємної,  як завжди багацько )))
Дякую всім, хто знайшов вільну хвилинку у нашому надшвидкому світі, переглянув мої роботи і залишив коментарі, адже саме завдяки цим коротким фразам автор знає, що його творіння знайшли відгук у ваших серцях!
Шалених успіхів нам всім!!!

5 коментарів:

  1. Вітаю з заслуженою нагородою!!! Впевнена, що їх, нагород, буде ще багато-багато - не лише у віртуальному, а й у реальному світі!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Я захоплююсь твоїми роботами-чесно-чесно!Найбільше захоплююсь графічними твоїми роботами.
    Дякую за теплі слова в мою адресу.
    Вчора навіть відкопала в себе на дальній полиці папочку студентську,де лежать пару недолугих моїх графічних робіт.Я не любила цього робити,якщо чесно.Не любила,тому як в мене не виходило,як би хотілось.Хоча,мала оцінки з високих по графіці.Шкодую,що не залишила собі своїх студентських робіт побільше.така ностальжі з"являється з часом...подумую,мож спробувати зараз?...але не впевнена,що по стількох роках "руки згадають"

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з нагородою , бажаю ,щоб їх було багато !

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую дівчатка за теплі слова!!! Після таких відгуків хочеться всім дарувати подарунки ))) Над чим зараз активно думаю )))

    ВідповістиВидалити