пʼятницю, 11 березня 2011 р.

Запрошення на весілля у твердій палітурці

Представляю Вашій увазі вишукані запрошення на весілля у класичному стилі. Тверда палітурка, мінімум деталей, золотий штампований візерунок, фактурний пастельний папір у поєднанні з сатиновими кутиками для тексту в середині, та стрічками-зав'язками створюють елегантний образ для молодої пари закоханих людей.



Весілля - це завжди творчість, запрошення на весілля - це завжди спосіб самовираження, і я щоразу тішуся з того, що беру в ньому участь і втілюю в життя чиїсь заповітні мрії.



На фото, там де має бути власне текст запрошення на весілля, я вклала слова Матері Терези про життя, так як деталі шаблону ще узгоджуються з молодятами, а взагалі без тексту втрачається весь шарм. Зліва розташована кишенька для персональних пам'яткових карток і меню.








4 коментарі:

  1. а скільки коштує такий шедевр? Де і як його можна замовити?

    ВідповістиВидалити
  2. Замовити можна написавши листа за адресою angeliatko@gmail.com, можна зателефонувати за номером 067-35-32-544, а якщо Ви зі Львова то можна зустрітись і обговорити всі деталі, а також Ваші побажання щодо вигляду та внутрішнього наповнення запрошень. \вартість - від 20 грн/шт.

    ВідповістиВидалити