суботу, 12 березня 2011 р.

Листівка в день народження - класика жанру )

Саме так, день народження з давніх-давен не обходиться без вітальної листівки. Але, одна справа, подарувати листівку з магазину, яка виходить у світ багатотисячним тиражем, а зовсім інша - ексклюзив ручної роботи.





Візерунок на "титульній сторінці" та в середині зроблений штампами від Лори Ешлі. Люблю коли за допомогою одного інструменту (штампу) можна створювати безліч варіантів дизайну. Маючи небагато штампів, можна завжди створити дизайнерський папір за допомогою підручних засобів.

8 коментарів:

  1. ... а коли листівка не просто ручної роботи, а витвір твоїх рук і ще й для конкретної людини - такій листівці немає ціни!!!
    гарна листівка - аристократична ;-)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за такий гарний відгук, цю листівку "замовила" моя бабуся для свого онука, мого дворідного брата. Відповідно і підбирала дизайн.

    ВідповістиВидалити
  3. ой, а я одразу подусала, що листівка "чоловіча", але не наважилася написати)))

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже сподобалась:) Елегантна листівка

    ВідповістиВидалити
  5. гарний штамп і багатофункціональний насправді-такого папірчику ТОЧНО ніде не знайде ніхто...
    Листівка вийшла на всі 100% гарна і "душа"в ній на 200%!

    ВідповістиВидалити
  6. п.с.забери перевірку кодом при написанні комментів,пліііз
    деколи нема часу,хочеться скоренько щось та й написати...а тут той код....гррр....

    ВідповістиВидалити
  7. Перевірку кодом вже забрала, а вирішила її спробувати, бо інколи нема можливості постійно дивитись за коментарями і модерувати їх. А так, думала, що вони автоматично з"являтимуться, але не тут то було! Все одно всі пішли на модерацію. Хоча якщо натискати кнопочку "увійти" під гаджетом "Прихильники", то постійні читачі не будуть бачити перевірки словами, та якщо такий коментар все одно не публікується автоматично, то сенс заходити під своїм іменем все рівно втрачається.
    P.S. Штампи - взагалі багатофункціональна штука!!! З ними таке витворяти можна )) Після того як один раз спробувала штампінг - вже не можу зупинитись...

    ВідповістиВидалити
  8. Леся, я в восторге от твоего обращения со штампами - есть чему поучится!:)

    ВідповістиВидалити