пʼятницю, 25 березня 2011 р.

Вінтажний записник з стародавньою картою світу

Давно хотіла використати дуже гарний крафт зі старими вінтажними картами і саме для обгортки записника. Цей папір надзвичайно приємний в роботі і я дуже люблю його на дотик. Адже коли твориш, то задоволення повинно приносити все - творчий задум, власне процес роботи і звичайно ж матеріали. Крафт - саме такий матеріал, тоненький і цупкий водночас, а створений він для того, щоб витримувати великі навантаження. Обкладинка записника якраз повинна бути стійкою до можливих пошкоджень від постійного носіння в сумці, гортання і перелистування.
Так як мій записник передбачався саме для цього і навіть більше, бо він - це по-суті обкладинка багаторазового використання, в яку вкладається змінний записний блок, то укріпляла я його відповідно - додатково зміцнені кутики і торець.







Кожна сторінка проштампована (ну куди ж я без своїх улюблених штампів? ))) - зверху і знизу (обидва кутики).Записник наразі нічийний, але бачу що коханий вже "поклав на нього око" )))).


 Як Вам цей вінтажний записник? Для його виготовлення я використала мінімум традиційних матеріалів для скрапбукінгу і картмейкінгу, хоча папір думаю, все ж дизайнерський (Design paper).
Тепер і самій захотілось створити такий красивий design paper )), хоча для цієї цілі частіше використовую штампи, але останнім часом, коли щось малюю, то задумуюсь як це можна застосувати і для скрапу, і якось ідея прийшла сама по собі - дизайнерський скраповий папір - Design paper!




7 коментарів:

  1. Супер! Ну ти мене і потішила!!! Дуже-дуже гарно!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Краса!Той записник вартий того,щоб дістатись комусь особливому...не дарма коханий око поклав ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Гарненька і, що важливо, корисна річ.

    ВідповістиВидалити
  4. я б теж "поклала око" на такий записник...

    ВідповістиВидалити
  5. Він такий чудовий! Я його тримала!)))))
    Леся, дуже приємно було познайомитись!) До зустрічі!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже приємно, що записник вам сподобався!
    Sasha, навзаєм, отримала колосальне задоволення від зустрічі!

    ВідповістиВидалити
  7. Леся, он - шикарный, прямо излучает благородство и утонченность! Класс!!!:)

    ВідповістиВидалити