суботу, 2 квітня 2011 р.

Записник у подарунок чоловікові

Записник - прекрасний і необхідний подарунок для мого коханого чоловіка, саме тому я так часто роблю їх для нього )). Ось і цей не виключення, зробила і подарувала я його вже давненько, ще в перших числах березня, на його день народження. 
А зараз покажу і розкажу про нього Вам.
Весь декор зроблений з точки зору практичності, щоб було зручно носити у внутрішній кишені піджака, куртки чи плаща - всі елементи плоскі і практично не виступають.
Матеріал для обкладинки - мій улюблений крафт - стійкий до стирання і механічних пошкоджень, штампінг, фігурна різка. В середині є кишенька для пластикових карток та змінний блок для записів. 



Ось так коротко ), хоча преглядаючи фото і обираючи найбільш підходящі, помітила, що не зазнимкувала цей подарунок з середини, в розгорнутому стані... 

17 коментарів:

  1. Мммм, дуже гарний. Thinking of you це штамп чи папір?

    ВідповістиВидалити
  2. я часто розглядаю різні блокноти, і у мене виникає питання, як їх - з такими красивими квіточками і т.п. речами - носити у сумці а то й і у кишені? А твій блокнот такого питання не викликав)))
    ... і от виймає чоловік з кишені цей блокнот, а там одразу "Thinking of YOU" - і йому приємно, і про тебе одразу подумав ;-)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарно!Так по-чоловічому стриманно і елегантно!Ти молодчина!Сподіваюсь чоловік належно оцінив?...можливо напише там тобі якогось вірша кохання...;)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую всім за гарні слова!
    Юлія, написи це штамп. Дуже універсальна штука )) Я дуже часто роблю фони та прикраси за допомогою штампів, адже їх можна припасувати до будь-якої кольорової гами, аби по стилю напис чи зображення підходив для конкретної роботи. Адже не завжди під рукою є потрібний відтінок паперу.

    ВідповістиВидалити
  5. Ladybird, така вже я людина, що підходжу до будь-якої роботи з практичної точки зору, окрім варіантів, для яких передбачено суто декоративну, споглядальницьку цінність.
    А так як сама багато пишу, і веду різноманітні поточні записи, то по собі знаю в які місця повинен поміщатись такий записничок і які функції буде виконувати обкладинка ))).

    ВідповістиВидалити
  6. Nataly, знаєш, колись він писав дуже сильні вірші, треба Твій коментар дати йому прочитати ))), може і тепер зійде натхнення )). Але передбачався записник для поточних записок, як от список покупок, чи щоб прийняти замовлення на швидку руку, там змінний блок - це липучі папірці, які можна легко замінити при потребі. Тобто це знову записник багаторазового використання ))).

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарно і функціонально. Такий короткий і влучний напис на штампі - просто класс!!

    ВідповістиВидалити
  8. як мені важко робитичоловічі речі - а тобі вдалося гарно і стильно :)

    ВідповістиВидалити
  9. А я його бачила в живу:), дівчатка він ще кращий ніж на фото, цей записник суперовий і головне практични і довгожитель, тому що серединку можна міняти!!!Молодчинка!!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Дівчатка, дякую за такі гарні коментарі до дуже звичайного і простого записника. Як на мене, то дуже вже багато відгуків він викликав до своєї скромної персони ))).

    ВідповістиВидалити
  11. Дуже класна і практична річ! А я все ні як не наважусь зробити собі блокнотик-записник, інколи аж соромно.

    ВідповістиВидалити
  12. Джульєтка, тепер я знаю яким буде твій ПІФ-подарунок!!!

    ВідповістиВидалити
  13. дуже стильний записник! дуже сподобався підбір кольорів!

    ВідповістиВидалити
  14. Привіт!Маю питання:можна напис зробити рідною мовою?

    ВідповістиВидалити
  15. Так, звичайно, напис може бути будь-яким і будь-якою мовою, за Вашим бажанням.

    ВідповістиВидалити