неділю, 16 січня 2011 р.

Горішки для попелюшки

Чому горішки для попелюшки? А тому, що більшість зимових святкувань позаду, сніг розтанув одразу ж після Різдва, погода за вікном сіра і дощова. І в такі дні хочеться чогось казкового, ніжного і прекрасного. Як у дитинстві, коли після свят з ялинки потрохи починали зникати цукерки і горішки. А поки всі солодощі ще висіли на своїх місцях ми бавились у різні ігри. Наприклад: хто знайде всі золоті горішки, чи скільки є червоних цукерок, або де висять шоколадні батончики ))) і т.д. Ми з сестрою дуже любили придумувати такі забави, а бабуся завжди нас підтримувала і вечорами, при світлі гірлянд, бавилась разом з нами.
золотий горішок ялинкова прикраса
А ще,  згадалась мені казка-фільм "Три горішки для Попелюшки", здається чеського чи словацького виробництва..... І так захотілось знову стати маленькою дівчинкою, і відчувати ту велику радість першого снігу, очікування Різдва, польоту з гірки на старих, ще бабусиних саночках (що вміли колись робити, то вміли!)....
На жаль з тих часів горішків не залишилось, тому я, щоб підтримати сімейну традицію, з 2007 року роблю такі горіхові прикраси на ялинку. Ось так вони виглядали на ялинці цього року, а деякі горішки ви могли бачити на фото разом з листівками у попередніх постах.

срібний горішок ялинкова прикраса



Фото, як завжди, мого
персонального фотографа ))).

Немає коментарів:

Дописати коментар