середу, 6 липня 2011 р.

Розіграш цукерочки наближається !!!


Привіт всім, хто зараз читає ці рядки. Після довгої паузи - майже два місяці {!} я продовжую ділитись з Вами своєю творчістю. І перш за все, хочу нагадати, що через тиждень, а саме 14.07.2011 (на мій день народження :-))) відбудеться розіграш першої цукерочки від "Штампувальні". З нетерпінням чекаю цього дня перш за все тому, що люблю робити подарунки більше, ніж отримувати ))) А так, як робитиму це вперше, то мені страшенно цікаво як відбуватиметься процес )), які саме штампи обере переможниця )))).  Тому кожній учасниці бажаю перемогти і  до нових зустрічей на сторінках цього блогу та у "Штампувальні"!

6 коментарів:

  1. Леся, і тобі привіт!:)
    Добре, що все в тебе налогоджується!
    З нетерпінням чекаю розіграш:) Не буду лукавити, подарунки люблю дарувати... але и отримувати також:)))
    Найкращий подарунок я вже отримала рівно 7 років назад 15 липня - мого синочка:)))) Може, мені ще раз повезе:))))

    ВідповістиВидалити
  2. Леся - цукерка цукеркою, а де ж творчість? Порадуй нас роботами зі своїми чудовимим штампами :)
    Шкода, що не було тебе на зустрічі :(.

    ВідповістиВидалити
  3. Танічка! З величезним задоволенням це зроблю!!! Я теж шкодую, що не змогла зустрітись... Буду у Львові з 23 липня десь на протязі тижня. Якщо львів"яни не роз"їдуться морях-відпустках можна було б зустрітись. Або хоча б у "вузькому колі". Наразі є троє бажаючих (Марта, Зірочка і я)) а якщо ще й Ти приєднаєшся, то вийде класна міні-зустріч. ))

    ВідповістиВидалити
  4. Добре Вам посидіти - я в цей час буду на березі моря :). Буду слідкувати за Вашими постами - Інтернет там є, правда не дуже швидкий - але все одно добре, що є :).

    ВідповістиВидалити
  5. Леся вітаю тебе з таким чудовим днем, Днем Твого народження!!!! Всього тобі найкращого! Жіночого щастя, материнського, Творчих успіхів!!! Вітаю!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за привітання marusya-dv! Мені дуже приємно )))

    ВідповістиВидалити